Sådan får du den bedste indretning i din stue

Der findes et hav af forskellige boliger. Der er alt lige fra lejligheder til landbrugsejendomme, murermestervillaer og Lasse Larsen huse. Men det er fuldstændig ligegyldigt, om du skal indrette en stue det ene eller det andet sted. Der er kun en vej frem til at få den bedste indretning i din stue. 

Opskriften på en god indretning

Du bør starte med at tegne din stue på et stykke papir. Husk at tegne den i de helt rigtige størrelsesforhold, da du ellers ikke rigtig kan bruge det til noget. Det er en simpel metode, men den er til gengæld yderst effektiv, hvis du ønsker den perfekte indretning.

Med en skitse af din stue kan du indrette den med de møbler, som du allerede har, eller som du gerne vil købe. Du kan nemlig nemt og uden de store anstrengelser flytte rundt på møblerne. På den måde ved du præcis, hvor de enkelte møbler skal stå, så du slipper for at slæbe dig halvt ihjel. 

Find din egen indretningsstil

Det kan være skræmmende for mange at skulle indrette en stue. Det handler først og fremmest om, at det kan være svært at vide, hvilken stil der matcher ens personlighed. Hvis du har det sådan, bør du kigge på nettet.

På nettet kan du finde en masse indretningsstile og derved finde frem til, hvilken der passer bedst til dig og din personlighed. Find ud af, om din stue skal ose af en minimalistisk indretning, en romantisk indretning, en industriel indretning eller en helt fjerde indretningsstil.