Stofa web tv virker ikke på pc

Nu kan man også se Stofa WebTv med Chrome.

Nu kan man også se Stofa WebTv med Chrome. | Svendborg Antenneforening

11. dec. 2014 — Man kan afinstallere/installere lige så tosset man vil, det virker på nogle pc, men ej fra andre. Det kan ikke være rigtig at I ikke efter flere …

Stofa – Problemer med WebTv efter opdatering … – Facebook

Det eneste du skal gøre for at se tv på din computer er at logge ind på din Stofa WebTv konto. Du kan selvfølgelig både se tv på din PC og fra din Mac.

Tv på computeren – Se Stofa Tv uanset hvor du er – Læs mere …

Tv på computeren – Se Stofa Tv uanset hvor du er – Læs mere her

Gå ind på webtv.stofa.dk · Log ind med MitLogin · Vælg den film, du vil se · Klik på ‘Lej via regning’ · Du har nu adgang til filmen i 48 timer fra din computer, …

Er du kunde hos Stofa? Så har du også adgang til Tv på computeren. Her kan du streame al din underholdning uanset hvor du er henne så længe, du har din computer med.

Hjælp til Stofa Tv-app – Bliv klogere på hvordan du bruger Tv …

Hjælp til Stofa Tv-app – Bliv klogere på hvordan du bruger Tv-app’en her

28. nov. 2017 — Stofa har lanceret en ny version af WebTv-afspilleren til at bruge i din browser på din pc … Hvis WebTv-afspilleren ikke virker med Chrome

Få hjælp til Stofa Tv-app her. Tv-app’en følger altid med, når du har en Stofa Tv-pakke – og uanset tv-produktet kan du se det meste af dit indhold på Tv-app’en. Læs mere her.

Ny WebTv-afspiller – nu også til Chrome

Ny WebTv-afspiller – nu også til Chrome | Middelfart Antenneforening

Programmets navn: Stofa WebTV. Spørgsmål: Jeg har StofaWebTV installeret på min computer og kan således se alle mine kanaler på computeren.

Se WebTV på computeren – Spørg os Forum –

19. jun. 2017 — Er vist oprettet før? Men har endnu ikke fundet løsningen. Fulgt alle vejledninger. Virker perfekt på en MAC Er det slut med stofa web tv.

Stofa web tv player – firefox – windows – plugin virker ikke

Stofa web tv player – firefox – windows – plugin virker ikke – Eksperten – Computerworld

1. mar. 2018 — Brug Internet Explorer til StofaWebTV. (Opret genvej). Det virker hos mig – også med Win10. Nu er det nok ikke tilfældet, men hvis du bruger en …

Nyheder, analyser, viden, blogs og debat om it. Computerworld er dit medie om det digitale Danmark. Computerworld skriver om nye teknologier, hardware, software, informationssamfundet, internettet, it-branchen, telebranchen, it-ledelse, it-strategi, forretnings-it , it-job og meget mere.

Stofa WebTV i Chrome – HardwareOnline

HardwareOnline.dk – Forum: Stofa WebTV i Chrome

Tjek samtidig også, om der er lys i lamperne Forbindelse og Internet på dit modem. Er dit modem ikke online, skal du se nærmere på din internetforbindelse.

24 hour hardware portal

Problemer med at se tv på pc? – YouSee

Med Stofa WebTv kan du se de fleste af dine tv-kanaler på computer, … Web-tv på PC virker pt. kun med Google Chrome og Windows Internet Explorer 11.

WebTV | Brørup MedieNet

Keywords: stofa web tv virker ikke på pc, stofa web tv virker ikke på mac