Spil med 5 sten

terre – Den Store Danske – lex.dk

terre | lex.dk – Den Store Danske

Til spillet skal du bruge 5 brikker, som er nogenlunde lige store. Det kan være sten eller lignende. Man skal kunne have alle fem brikker i hånden samtidig.

Terre, kaste- og gribespil, som udføres med fem terningformede sten, hvoraf en kastes op i luften, mens en eller flere af de øvrige tages op efter regler med stigende sværhedsgrad, inden den første sten atter gribes. Til dette spil, som kendes fra oldtiden, benyttedes ofte fodrodsknogler fra får i stedet for sten..

Spil og lege

Runde: Alle fire sten samles op på en gang. 5. Runde: Stenene samles op som i 1. runde, men beholdes i hånden. 6. Runde: Alle sten …

Leg med sten – NATURKATAPULTEN.DK

Her er den komplette liste over Actionspil som vi har regler til online her på spilregler.dk. Alternativt kan du bruge søgefunktionen øverst på siden.

Actionspil – Spilregler.dk

19. feb. 2020 — Terre er et kaste- og gribespil, som udføres med fem terningformede sten, hvoraf en kastes op i luften, mens en eller flere af de øvrige …

Terre – Spilregler.dk

29. jun. 2021 — 5 min. fra spillet var pakket ud, til vi var klar til at spille. … I Kivi spiller man med glas-sten og det er altså lidt hyggeligt og …

Terre er et kaste- og gribespil, som udføres med fem terningformede sten, hvoraf en kastes op i luften, mens en eller flere af de øvrige samles op.

Terrespil, som dengang i halvtredserne – Nisse-shop.dk

Terrespil, som dengang i halvtredserne, hårde plast terninger

Terrespil som dengang i halvtredserne, med 5 Hårde -plast terninger. Ligger i fin stof pose, med regler på dansk. Et sjovt spil for alle.

Sten til Kalaha – Spelexperten

Stenar till Kalaha

Spelexperten.dk – Spilbutikken på nettet

Hvad er brætspillet Go – Go Dojo Danmark

Go er et strategisk brætspil, der oprindeligt stammer fra Kina og har siden spredt sig til hele Asien, og derefter til hele verden.

Kivi spilanmeldelse – Legebyen.dk

Kivi spilanmeldelse

Alder: Anbefales fra 8 år | Spilletid: Ca. 15 – 30 min. | Spillere: For 2 – 4 deltagere | Pris: Årets Selskabsspil 2016 i Finland “Kivi er et spil, som de fleste kan være med til at spille. Det er som tidligere nævnt meget simpelt, og kræver ikke alverden. Der er en god kombination af held og taktik, som gør det intere

Keywords: spil med 5 sten