Skotørrer harald nyborg

Skotørrer – Harald Nyborg

Skotørrer

Undgå kolde og våde støvler/sko. Væghængt skotørre med flexslanger til 2 par sko eller støvler. Indbygget timerfunktion: Op til 180 minutter. Inkl. vægbeslag.

Undgå kolde og våde støvler/sko. Nem at folde sammen og have med i tasken på ferien.Indbygget minut-timer: 200W – 230V.M

Skotørrer – Harald Nyborg

Skotørrer

Varenr. 13863. Læs altid brugervejledningen grundigt igennem inden brug. Produceret for Harald Nyborg A/S. Skotørrer …

Undgå kolde og våde støvler/sko. Væghængt skotørre med flexslanger til 2 par sko eller støvler.Indbygget timerfunktion: Op

Skotørrer – Harald Nyborg

Skovarmeren har en overhedningssikring. Hvis temperaturen i skoen/støvlen kommer over 84 °C, slår sikringen fra. Vigtigt at huske på. For at undgå udtørring af …

Skotørrer tilbud hos Harald Nyborg – Tilbudsaviser Online

Skotørrer tilbud hos Harald Nyborg

Tilbud og prissammenligning på Ukendt, Skotørrer 0.000 stk. 1 Styk 229.00. 09/02 – 15/02. Skotørrer. Harald Nyborg. 229,00.

Nuværende Skotørrer tilbud fra Harald Nyborg tilbudsavis. Tjek de seneste Skotørrer tilbud og nyd de billigste Skotørrer tilbud til de bedste priser.

Seeland skotørrer m/ UV-lys – Specialbutikken

Seeland skotørrer m/ UV-lys

Undgå kolde og våde støvler/sko. Nem at. Mere. 178 kr. Fragt 44 kr. Harald Nyborg A/S Logo. Til butik. Skotørrer. På lager …

Elektrisk skotørrer, som hurtigt og effektivt tørrer våde sko og støvler. Ny og forbedret model. Med UV-lys som dræber bakterier og minimerer dårlig lugt.

Skotørrer, 350 W – Biltema.dk

Organisation. jem & fix A/S er en del af Harald Nyborg koncernen, der også består af bl.a. A/S Harald Nyborg og …

Med denne lethåndterlige og effektive skotørrer kan du forsigtigt og sikkert tørre sko, der er blevet våde, så de snart kan bruges igen. Perfekt til familier med børn eller til dem, der arbejder udendørs uanset vejret. Let at bruge Skotørreren har plads til fire sko/støvler og er meget nem at bruge. Placer en slange i hver sko/støvle, og drej timerknappen for at starte. Timerfunktion Skovarmeren har en timerfunktion, der automatisk slukker skotørreren efter 120 minutter. Overhedningssikring Skovarmeren har en overhedningssikring. Hvis temperaturen i skoen/støvlen kommer over 84 °C, slår sikringen fra. Vigtigt at huske på For at undgå udtørring af materialerne i sko/støvler med følsomt materiale, bør disse ikke tørres for længe.

Tilbud på Elartikler i tilbudsaviser på Tilbudsugen.dk

Tilbud på Elartikler i tilbudsaviser på Tilbudsugen.dk – sammenlign tilbud og priser her

Sammenlign tilbud og priser på Elartikler. På Tilbudsugen.dk finder du alle ugens aktuelle tilbud og tilbudsaviser på ét samlet sted – klik her og spar penge nu!

Skotørrer Skopleje & Tilbehør – Pricerunner

jem & fix lavpris byggemarked | Altid lavpris

Find et stort udvalg af produkter til dine gør det selv-projekter inde og ude. Altid lavpris hos dit lokale jem & fix byggemarked og på jemogfix.dk.

Keywords: skotørrer harald nyborg