Klikgulv jem og fix

Gulve – Laminatgulve, vinylgulve og parketgulve | Køb i jem & fix

Klikgulve – det perfekte “gør det selv”-gulv. Klikgulv er en særdeles praktisk type gulv, der både er nem at montere, rengøre og vedligeholde.

Køb billige gulve i topkvalitet i jem & fix. Her kan du vælge imellem mange flotte, moderne gulve i træ og sten. Køb til lavpris i jem & fix.

Sådan lægger du klikgulv – se filmen her – Jem & Fix

Sådan lægger du klikgulv – se filmen her | jem & fix

I jem & fix har vi flere forskellige løsninger inden for gulvbeklædning blandt andet vinylgulv, parketgulv og laminatgulv, så uanset hvilken stil du foretrækker …

Skal du forny eller lægge et helt nyt gulv? Så kig med i filmen, der viser dig hvordan, og materialelisten, der viser, hvad du skal bruge til projektet.

Alt til gulv, loft og vægge – find det i jem & fix

Gulvunderlag hjælper med at holde på varmen og har en lyddæmpende funktion. Se udvalget af gulvpap og -underlag i jem & fix.

I jem & fix finder du alt, hvad du skal bruge til fornyelse af gulv, loft og vægge. Se det store udvalg og køb online her

Laminatgulv Surprise Plus Eg – Jem & Fix

Laminatgulv Surprise Plus Eg | jem & fix

Flot laminatgulv, der ligner et eg plankegulv. Med v-fuger der er lidt mørkere end gulvet, så det fremtræder rigtig flot. Køb det her hos jem & fix til lav pris.

Laminatgulv i hvid eg | Køb til lavpris hos jem & fix

Laminatgulv i hvid eg med mat overflade. Flot gulv til stue og opholdsrum. Køb det her hos jem & fix.

Moderna vinylgulv V-Solid Wellington Oak – Jem & Fix

Moderna vinylgulv V-Solid Wellington Oak | jem & fix

Klik-gulv af vinylplanker med et moderne egetræslook. Gulvet er slidstærkt, vandfast, nemt at rengøre og varmt at gå på. Pakken indeholder 2,2 m² og en planke måler 1220 x 184 x 4 mm. Køb gulve til lavpris hos jem & fix.

Gulvunderlag og gulvpap til faste lave priser – Jem & Fix

Gulvunderlag og gulvpap til faste lave priser | jem & fix

Gulvunderlag hjælper med at holde på varmen og har en lyddæmpende funktion. Se udvalget af gulvpap og -underlag i jem & fix

Parketgulv i 3-stavs ask med en hvid mat lak – Jem & Fix

3-stavs parketgulv i ask og hvid mat lak | jem & fix

3-stavs parketgulv i ask og lakeret med en mat, hvid lak. Gulvet er lyst og flot og passer ind i alle hjem. Find det til lav pris hos jem & fix.

Laminatgulv Impulse Collection i mørk eg – Jem & Fix

Laminatgulv Impulse Collection i mørk eg | jem & fix

Flot, mørkt laminatgulv i eg. Nemt at lægge og et meget slidstærkt og holdbart gulv. 20 års garanti i privatbolig. Køb det her hos jem & fix til lav pris.

Keywords: klikgulv jem og fix, laminatgulv jem og fix, vinylgulv jem og fix, klikgulv tilbud, vinyl klikgulv jem og fix, trægulv jem og fix